En extra övernattning för vår årliga konferens i Uppsala

Jag hade fått på mitt bord att ordna en konferens för alla på Webb byrån. VD:n hade tyckt att mig kunde man allt lita på för att fixa ihop ett riktigt bra paket för en konferens i Uppsala och jag ville självklart bekräfta hennes fina komplimang genom att göra ett riktigt bra jobb. Jag hade dock inte fått så gott om tid på mig eftersom konferensen beslutades om två veckor innan den skulle hållas, men jag satte genast igång att kolla mig runt efter schyssta konferensanläggningar i och i närheten av Uppsala. Budgeten hade jag dock inte fått någon direkt uppgift om men som jag förstod skulle det inte snålas och jag valde därför att kolla bland de finare anläggningarna för vår årliga konferens i Uppsala.

Planen var att konferenstiden skulle ligga på en dag så en övernattning borde ju därför vara passande och rimligt för att hålla nere kostnaderna, tänkte jag. Men när jag ringde det hotellet som jag hört så mycket gott om från andra som hållit sina konferenser där visade sig att två dagars övernattning inte skulle kosta så mycket mer eftersom vi i sådana fall skulle få ett schysst paketpris så jag bokade in oss med en gång. Under morgonmötet dagen därpå berättade jag om vår konferens i Uppsala som skulle utökas till en extra dag, och jag hade självklart funderat på hur jag skulle lyckas förklara mitt val att boka en extra dag så jag la fram det som att de som ville gärna fick stanna över en extra natt för en mer social bounding. Jag fick givetvis komma exakt vad jag menade med denna teambuildning så jag hasplade ur mig att jag skulle leda en mer andlig upplevelsedag med yoga och samtal – vilket jag absolut inte hade någon erfarenhet av. VD:n blev glatt överraskad av mina dolda talanger och tyckte att jag gjort ett bra beslut att hålla vår konferens i Uppsala en extra dag.

Det blev till att ägna kvällarna till yoga pass och nätterna till att läsa om teambuilding mer generellt. Men tack och lov lyckades jag med hjälp av den fantastiska personalen att orda en riktigt bra andra dag för vår årliga konferens i Uppsala Personalen drog det största lassen genom att ordna fram en riktig yoga instruktör, medan jag höll mig på mattan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>